Managed services provider

Tegenwoordig werkt iedereen online, er is geen bedrijf meer die niet online te werk gaat. Logisch natuurlijk want via het web gaat alles vele male sneller en efficiënter. Het is wel belangrijk dat online werken veilig blijft en dat je als het ware niet beroofd word van je eigen bestanden.  Ook moeten het delen van bestanden online efficiënt verlopen in een bedrijf. Als je met honderd man de hele dag bestanden over en weer mailt zal dit gegarandeerd misgaan. Erg zonde want belangrijke informatie en een goede communicatie kan zorgen voor het succes van een bedrijf. Gelukkig zijn hiervoor oplossingen bedacht om deze zaken soepel en zorgeloos te laten verlopen. Er staan bijvoorbeeld clouds en verschillende programma’s. Microsoft heeft hiervoor verschillende programma’s ontwikkeld welke zij verkopen aan bedrijven. Hieronder zullen deze worden toegelicht.

Microsoft Azure

Microsoft azure is een coud computing oplossing die het online verkeer van verschillende platforms combineert. Dit zorgt er dus voor dat Azure verantwoordelijk is voor het veilig en betrouwbaar gebruiken van het online netwerk. Ook biedt Azure een cloud aan waar je bestanden veilig en betrouwbaar in kunt opslaan. Als bedrijf wil je niet dat belangrijke bestanden uitlekken. De bestanden worden opgeslagen in een netwerkcentrum van microsoft, het is haast onmogelijk voor cybercriminelen hier in te komen waardoor er geen zorgen meer zijn voor het beheren van belangrijke informatie. Verder bevat zure ook een load-balancer welke er voor zorgt dat er geen capaciteitsproblemen meer voorkomen. Azure biedt dus veel oplossingen. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf sneller en beter kunt werken wat weer zorgt voor een hogere omzet.

Office 365 business

Office 365 business is het ideale pakket voor bedrijven die digitaal te werk willen gaan. Office 365 business is interessant omdat het zo compleet is, eigenlijk bevat het alles wat je nodig hebt om snel, efficiënt, betrouwbaar en veilig te werk te gaan. Zo biedt office professionele agenda’s aan. Deze zijn erg handig om overzicht te houden in je organisatie, dit zorgt voor rust in een organisatie. Verder kun je gebruik maken van professionele mail programma’s. Ook kun je gebruik maken van een cloud zoals hierboven al is beschreven. Het pakket is geheel betrouwbaar en veilig omdat het bestand is tegen cyberdreigingen, onveilige bijlage, verdachte koppelingen en andere malware. Virussen zijn dus verleden tijd met Office 365 business. De updaten voor programma’s zoals Word, Excel en Powerpoint zijn geheel gratis na aankoop van het pakket.