Interessante zakelijke cursussen om te volgen in 2021

Gelukkig kunnen we 2020 achter ons laten en is 2021 begonnen. Voor veel mensen en bedrijven is 2020 een bijzonder en onaangenaam jaar, en we hopen natuurlijk allemaal dat 2021 positiever wordt. Om het beste uit het nieuwe jaar te halen, heb ik in dit artikel veel interessante zakelijke cursussen op een rijtje gezet.

Project management

In de cursus projectmanagement leer je stap voor stap een project opzetten. Tijdens de training doorloop je verschillende fasen van het project. Daarom leert u hoe u het project opzet en hoe u het project met succes kunt afronden. Na een training projectmanagement is het zeer geschikt voor (project) managers en executives.

Wil je meer leren over cursussen projectmanagement, of wil je deelnemen aan trainingen op het gebied van projectmanagement? Meer informatie vind je op Learnit.nl.

Dialoogvaardigheden

Dialoogvaardigheden wordt gebruikt om zo effectief mogelijk met de gesprekspartner te communiceren. In dit trainingsveld leer je bewust je eigen spreekvaardigheid te bepalen om je doelen te bereiken. Ook leer je hoe je hiervoor een goede strategie kiest. Op deze manier worden uw gesprekken leuker en krijgt u sneller de gewenste resultaten.

Leer onderhandelen


Ten slotte bespreek ik in dit artikel het onderhandelingsproces. Als u zaken doet of vaak een compromis moet sluiten, komt het onderhandelingsproces goed van pas. Tijdens het onderhandelingsproces leert u hoe u uw doelen kunt bereiken. Als de onderhandeling voor alle partijen succesvol is, wordt er meestal gezegd dat de onderhandeling geslaagd is. Dit is ook een onderwerp dat tijdens het onderhandelingsproces aan de orde komt.