Heb je als ondernemer wel eens iets gelezen over Lean Six Sigma maar vraag je je het volgende af: wat is Lean Six Sigma? Als je niet precies weet wat Het inhoudt kun je het beste even de volgende tekst lezen. Zo weet je ook beter of het geschikt is voor jouw bedrijf om te gebruiken.

Snel aanleveren op wens van de klant

Lean Six Sigma staat voor een concept waarbij door steeds verbeteren de kwaliteit van processen omhoog gaat. Deze verlopen dan ook steeds sneller. Als je het systeem gebruikt kun je ervoor zorgen dat de processen op een bedrijf sneller verlopen en de kosten gedrukt worden. Ook zorg je ervoor dat de klant zo snel mogelijk iets aangeleverd krijgt op het moment dat zij dit willen hebben. Om dit doel te bereiken wordt ook gewerkt met Lean maar de systemen kunnen samen gebruikt worden indien gewenst.

Training volgen over de methodiek

Wil je als bedrijf op de juiste manier gebruik maken van Lean Six Sigma? Dan is het verstandig je in te schrijven bij de Lean Six Sigma Company voor een training. Deze training wordt gegeven in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Ierland.

Ook internationale contacten

De Lean Six Sigma Company werkt samen met universiteiten over de hele wereld. Zeker als je als bedrijf ook handelt op de internationale markt is het slim om te bekijken hoe het concept uitpakt voor jouw onderneming. Zo krijgt je bedrijf, indien er met de nodige flexibiliteit gewerkt wordt, ook daar de nodige kansen en kan de productiviteit opgevoerd worden en houd je internationaal gezien tevreden klanten. En klanten betekenen immers het voortbestaan van je bedrijf dus het is wel zaak dat je deze weet te behouden en nieuwe weet te werven.