Wat maakt de Lamy pen zo speciaal?

Lamy is een merk dat sinds 1930 bestaat. Wat deze pennen zo speciaal maakt is dat je een hoge kwaliteit schrijf comfort hebt en dit in combinatie met het innovatieve design. Lamy komt van het Duitse familiebedrijf Heidelberg en worden over de hele wereld verkocht. Naast dat dit bedrijf Lamy-vulpennen verkoopt hebben ze ook balpennen en allemaal andere schrijfwaren.

Het aanbod pennen van Lamy

Naast dat je vulpennen en balpennen kunt kopen van Lamy heeft dit bedrijf dus ook ander soort schrijfwaren te koop. Dan kun je denken aan digitale pennen, multi pennen, vulpotloden en rollerball pennen. Alles wat je kunt bedenken aan pennen heeft dit Duitse bedrijf in aanbod. Dat maakt Lamy een van de beste merken als het aankomt op pennen.

Bekende Lamy pennen

Naast dat Lamy een vast assortiment heeft brengt het ook elk jaar speciale edities uit. Ben je een echte verzamelaar van pennen dan kun je je geluk niet op. Zo zijn de Lamy Safari, Lamy 2000 en Lamy-All-Star een van de populairste pennen die dit bedrijf te koop heeft. Zoek je naar een exclusieve manier van schrijven dan zit je bij dit merk helemaal goed.

Waarom kiezen voor een Lamy-vulpen?

De manier waarop je schrijft is essentieel als je een Lamy-pen wilt aanschaffen. Besluit je voor een Lamy-vulpen te gaan dan merk je snel genoeg de eenvoud van het schrijven. Door het eenvoudig schrijven maakt het deze vulpen uitermate geschikt voor mensen met schrijfkramp. Schrijfkramp is verkramping van je handen terwijl je aan het schrijven bent. Het is daarom ook niet heel verwonderlijk dat de Lamy vulpen bij veel mensen op nummer één staat als het aankomt op schrijf comfort.

Wat is het verschil tussen een Lamy-vulpen en een balpen?

Ga je gebruik maken van een vulpen dan merk je gauw genoeg dat het een veel mooier inkt effect op het papier heeft. Een balpen heeft een veel praktischer karakter. Het schrijf gemak wordt hier verhoogd als je snel iets wilt opschrijven. Ander verschil zit het hem in de druk. Een Lamy pen schrijft heel licht en zorgt gelijk voor een mooier handschrift. Daarnaast is het een stuk minder belastend voor je spieren in je vingers. Dat maakt dat je met een vulpen langer kunt schrijven dan met een balpen.

 

Wil je duurzaam, ga voor Lamy pennen

Maak je de keuze voor een Lamy-pen dan is dat een duurzame keuze. Wat voor veel mensen onbekend is, is dat Lamy milieuvriendelijke processen gebruikt om hun pennen te fabriceren. Bij de fabrikanten zit altijd milieuvriendelijk in het achterhoofd. Dat vertaalt zich in het gebruik van zonne-energie in de fabriek en dat er regenwater wordt opgevangen voor hergebruik. Duurzaamheid is voor dit merk belangrijk om de pen zo lang en goed mogelijk mee te laten gaan. Dit zorgt voor een nog beter imago van deze Duitse fabrikant van pennen en dat is volkomen begrijpelijk.