Laatst waren mijn dochter en ik op zoek naar pianoles Nieuwegein of omgeving. Mijn dochter wilde heel graag op pianoles omdat het haar heel erg leuk leek. Zij houdt van jongs af aan al heel erg veel van muziek. Ze heeft al blokfluit, gitaar, trompet en keyboard gespeeld, maar nu wilde ze eens wat anders. Als er op een piano wordt gespeeld klinkt dat altijd heel erg mooi en zij wilde dit ook zo mooi kunnen spelen. Dan begin je natuurlijk bij de basis, je moet het ritme krijgen, de vingerzetting goed leren en natuurlijk de techniek leren.

Goede leraar

Via het internet kwamen wij op de website van: Het Piano-instituut, een bedrijf dat pianoles in Nieuwegein geeft. Na de website doorgelezen te hebben wilden wij heel graag een afspraak maken met dit bedrijf. Via het contactformulier op de website heb ik mijn gegevens ingevuld, waarop al ik snel werd gebeld door de leraar. Mijn dochter en ik zijn naar het piano instituut gegaan en hebben een goed gesprek gehad met de leraar. Mijn dochter is begonnen aan de pianoles en je hoort steeds dat ze beter gaat spelen op de piano. Ze speelt op een Bösendorfer vleugel in een ruime studio. Het klinkt nu al mooi en het zou alleen nog maar mooier gaan klinken.