Nood aan extra lessen Duits

Voor mijn huidige job ben ik veel onderweg. Hierdoor heb ik het dan ook wel nodig om een paar talen te spreken. Helaas is mijn Duits helemaal niet goed. ik kan wel een paar woordjes Duits, maar dit komt helemaal niet professioneel over natuurlijk naar de klanten. Daarom was ik dus op zoek naar een cursus zakelijk Duits. Op het internet ben ik hiernaar op zoek gegaan en op deze manier ben ik dan op deze website terecht gekomen. Mijn ervaring hiermee kan je hieronder doornemen.

Mijn ervaring met deze cursus

Ikzelf heb gekozen voor een individuele cursus. Een groepscursus was voor mij ook aantrekkelijk, maar ik wilde een cursus vinden op maat. Zo kon ik ook sneller vooruit gaan in mijn traject. Bovendien vielen de prijzen hiervoor ook eigenlijk echt wel mee, zeker voor wat ik er allemaal kon uithalen.Intussen ben ik al heel wat lessen verder en kan ik ook trots zeggen dat ik al heel wat bijgeleerd heb. Ik besef dat ik nog veel kan leren, maar ik weet ook dat ik nu beter mijn plan zal kunnen trekken in het Duits. Deze cursus zakelijk Duits is dan ook een echte aanrader volgens mij bij dit bedrijf!