Hulp met je carrière bij TC Academy

Behoefte aan hulp met je carrière? Soms kan het gebeuren dat de ontwikkeling van je loopbaan even stokt. Dit kan zijn omdat je misschien niet helemaal zeker bent of jouw huidige loopbaan wel de loopbaan is die je wilt. Maar het kan ook zijn dat je carrière pas in de kinderschoenen staat en je wilt bekijken welke banen het beste aansluiten op jouw eigenschappen en kwaliteit. Wat je reden ook is voor hulp met je carrière, je kunt altijd terecht bij TC Academy. Eén van de vele loopbaanadviseurs van dit opleidingsinstituut kan je met raad en daad bijstaan om jouw carrièrepad in kaart te brengen. Hulp met je carrière verkrijg je bij TC Academy.

Wanneer heb je hulp met je carrière nodig?

Werknemers moeten zich thuis kunnen voelen bij hun bedrijf. Niet alleen moeten ze goed aansluiten bij de functie die ze bekleden, maar er moet ook genoeg ruimte zijn voor ontplooiing. Wanneer deze ruimte er niet is, of wanneer de werknemer toch niet goed past bij zijn functie, zal dit leiden tot ontevredenheid. In dat geval kan een loopbaanadviseur van de TC Academy je hulp met je carrière bieden.

Deze hulp kan ingeschakeld worden door de werknemer zelf, maar ook werkgevers kunnen terecht bij TC Academy. Vooral in het geval van bijvoorbeeld een fusie of een reorganisatie kan er de behoefte zijn om een loopbaanadviseur in te zetten. De veranderingen zijn immers groot in een dergelijk geval. Het is dan zaak om te bekijken of iedereen zich nog wel op zijn plek voelt.