Omdat ik graag beter leiding wilde geven, wilde ik een Executive training gaan volgen.  Ik wilde verder groeien om leider te worden met een krachtige persoonlijkheid. Een leider die het beste uit zijn medewerkers weet te halen. Ik weet gewoon dat ik meer uit mezelf kan halen dan dat ik nu doe. Ik wil bewuster worden van mijn persoonlijke behoeften, het stressgedrag en mijn voorkeursstijlen. Dat ik een veel sterkere invloed uit op mijn omgeving. Mijn persoonlijkheid wil ik graag inzetten en daarmee wil ik voor zorgen dat de mensen mij tegemoet willen komen en volgen.

Goede coach

De executive training heb ik gevolgd bij: Dekkers Development training coaching en advies. Dit bedrijf heb ik telefonisch benaderd. Ik heb een afspraak gemaakt voor een kosteloos intakegesprek met een van de medewerkers van deze onderneming. De coach die de training heeft gegeven stelde goede vragen die naar de kern gaan. Hij confronteert je en geeft grote lijnen van het proces aan waarin ik mijn antwoord heb gevonden op mijn vragen. Met deze training heb ik heel veel geleerd op het gebied van leiding geven. Ik handel nu op basis van een door mijzelf ontwikkelde visie die gebaseerd is op mijn persoonlijkheid en mijn waarden en een nuchter besef van de werkelijkheid om mij heen.