Wilt u in zee gaan met een goede lokaalverhuur?

Naast de vele veranderingen op ons hoofdkantoor willen we binnenkort ook aandacht gaan besteden aan het personeel. Mijn ouders hebben tientallen jaren het hoofdkantoor geleid op een manier die hen geleerd is toen zij begonnen met het oprichten van hun eerste onderneming. Veel personeel is ook van de generatie van mijn ouders en hebben geen enkel probleem met de manier waarop het hoofdkantoor door mijn ouders werd gerund. Echter als je gaat kijken naar de hedendaagse technologie en de compleet andere aanpak van hoe je tegenwoordig een bedrijf leidt, dan klopt er echt niks meer van de werkwijze zoals die tot op de dag van vandaag nog steeds bij ons wordt toegepast. Voordat ik vergaande veranderingen kan doorvoeren, zal ik er eerst voor moeten zorgen dat het personeel bijgeschoold wordt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan en ik denk dat het bij veel mensen van de wat oudere generatie op behoorlijk wat weerstand zal stuiten. Daarom wil ik gaan beginnen met scholing dat al het personeel moet ondergaan en dat wil ik op een andere locatie en niet in de voor hen vertrouwde omgeving. Op het internet ben ik gaan zoeken naar ‘lokaalverhuur’, dit leverde mij erg veel sites op. De meeste sites die aan lokaalverhuur doen, kon ik skippen simpelweg omdat om lokaaltjes gaat voor een feestje of een kleinere bijeenkomst. Verder zoeken naar lokaalverhuur bracht mij op de site learnwise.nl, deze site biedt het soort lokaalverhuur zoals ik dit voor ogen heb. Heb contact gelegd en aangegeven dat ik een partij zoek die aan lokaalverhuur doet en wat ik daarvan verwacht. We hebben alles doorgesproken wat betreft het lokaalverhuur en hebben een datum vastgelegd waarop wij daar terecht kunnen. Nu de partij voor de lokaalverhuur duidelijk is, kan het organiseren van de besproken datum beginnen. Er zit veel inbegrepen bij de lokaalverhuur, dus een fiks aantal zaken hoef ik niet meer te regelen. Zonder deze site hadden wij niet de mogelijkheid om een geschikt lokaal te huren. Door deze site heb ik straks de voltallige werkvloer op een plek voor een belangrijke omscholing. Fijne site.

Dit is de site waar u zijn moet als u een fijn adres voor lokaalverhuur wilt

Wanneer u veel mensen in een ruimte wilt hebben voor een gezamenlijke scholing, dan wilt u er uiteraard van verzekert zijn dat deze ruimte groot genoeg is, genoeg ventilatie mogelijkheden heeft en waar bij u zaken als koffie en thee kunt bijboeken. Deze site biedt u dan uitkomst, er is maar weinig wat u zelf nog moet regelen.

Wilt u gelijk even contact opnemen? 

Dankzij de website learnwise.nl, heb ik een fantastische ruimte kunnen huren waar we terecht kunnen met de voltallige werkvloer en het management voor gezamenlijke scholing. Ben dan ook erg te spreken over deze site omdat:

  • Zij een uitstekende dienst verlenen.
  • Zij nette tarieven rekenen.
  • Zij bereid zijn mee te denken.

Mocht u een externe ruimte nodig hebben voor een grote vergadering of iets dergelijks, dan kan ik u deze site van harte aanbevelen te bezoeken.