Wilt u graag met een life coach gaan werken?

De afgelopen jaren waren voor mij best zwaar, mede door de corona crisis is mijn mentale gezondheid er op achteruit gegaan en dat is niet iets waar ik mij voor schaam. Ik denk dat veel mensen hier last van hebben en de taboe zou er eigenlijk vanaf moeten. Ik wilde mijn mentale problemen graag oplossen en ik vond het niet erg om hier hulp voor te moeten inschakelen. Ik wilde daarom op zoek naar een life coach. Ik had hier van vrienden al wel goede verhalen over gehoord en dit leek mij ook wel wat. Ik zat namelijk echt op zo’n punt in mijn leven dat het alle kanten op kon, ik had niet echt een plan en ik wist niet zo goed wie ik zelf nu echt was, ik vond dit wel iets waar een life coach mij mee zou kunnen helpen. Het is namelijk best vervelend als je stilstaat voor je gevoel, je wil iets van je leven maken maar het lukt nog niet echt. Mijn vrienden hadden me al vaker een life coach aangeraden, omdat dit hun zo goed had geholpen. Ik vond dat het wel tijd was voor een beetje hulp voor mij, dus ik ging ook op zoek naar een life coach die goed bij mij zou passen. Ik ben op het internet gaan surfen om te kijken wat het aanbod daar was. Ik kwam toen uit op de website van groeiatelier.nl, ik vond de naam al erg aansprekend en ook het uiterlijk van de site sprak mij aan. Ik heb toen op hun website gelezen wat ze als life coach precies voor je doen en waarom ze doen wat ze doen. Ik werd hier wel blij van, want ik dacht dat dit ook wel een beetje was waar ik voor ging. Ik heb toen ook nog even gebeld met de mensen van deze site die life coach aanbiedt. Het is toch wel belangrijk dat de klik niet alleen online is. Ik werd blij van de dingen die er aan de telefoon werden verteld, dus ik ben nog lang aan de praat gebleven. Ik kreeg gewoon een goed gevoel van deze mensen en ik voelde aan dat ik dit nodig had.

Mijn ervaring met de life coach is super goed

Ik heb er een paar sessies op zitten en ik ben erg blij met wat mijn life coach tot nu toe voor mij heeft kunnen betekenen. Ik ben veel meer bezig met hoe het echt met mij gaat en wat ik wil met mijn leven. Mijn life coach helpt mij goed met nadenken en zorgt ervoor dat ik mij een stuk beter in mijn vel ben gaan voelen. Ik ben dus erg blij met de service die aan mij is verleend en het had eigenlijk niet beter gekund.

Wilt u ook beter in uw vel te komen zitten?

U kunt eens kijken wat een life coach voor u kan doen. Ik ben er blij mee om deze redenen.

  • De service is erg goed.
  • Ik voel me stukken beter.
  • De website ziet er goed uit.

Kortom, ik kan dit iedereen aanraden.