Rijbewijs in Amersfoort halen

rijbewijs in Amersfoort

Wil jij ook snel jouw rijbewijs in Amersfoort halen, neem dan lessen bij Autorijschool Van Maaren. Het is hier al mogelijk om vanaf jou 16,5 jarige leeftijd aan de theorielessen te beginnen. Vanaf jouw 17e verjaardag, mag  je al achter het stuur van een auto gaan zitten en lessen nemen. Echter moet je wel tot je 18 wachten om alleen op pad te mogen gaan. In die tussentijd mag je alleen op pas als er iemand naast je zit met een geldig rijbewijs.

Onze dochter kan niet wachten tot zij 17 wordt. Dan mag zij aan haar eerste rijles gaan beginnen. Best wel spannend voor haar, maar zeker ook voor ons. rijbewijs in Amersfoort

Haal ook jouw rijbewijs in Amersfoort bij Autorijschool Van Maaren

Eindelijk is dan de dag aangebroken dat onze dochter 17 jaar is geworden. Vandaag gaat zij deelnemen aan haar eerste les. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren als zij haar rijbewijs in Amersfoort gaat halen. Wij hebben bewust voor deze rijschool gekozen. Om ons heen hoorden wij alleen maar zeer positieve berichten over de gediplomeerde instructeurs. Want ook mensen met een stoornis kunnen hier goed terecht. 

Onze oren piepen, door onze dochter die net thuis is gekomen van haar eerste rijles. Ze raakt er niet over uitgesproken.