Op zoek naar een aanhangerrijles?

Hallo, ik ben Lex, 25  jaar, en druk bezig om mijn aanhangerrijbewijs te halen. Mijn brommer en auto rijbewijs is nooit een punt geweest. Die had ik werkelijk binnen zeer korte tijd in mijn pocket. Maar op de een of andere manier lukt me het deze keer niet. Telkens maak ik dezelfde fouten, tot ergenis van de instructeur. Zodra ik weer een afspraak heb voor een aanhangerrijles zakt de moed me alweer in de schoenen, wat zal ik deze keer weer fout doen? Het is dat ik dit rijbewijs nodig heb voor mijn werk, maar anders wist ik het wel…Ik vertelde mijn verhaal over de aanhangerrijles aan mijn collega, ook hij heeft dit papiertje moeten halen. Hij vertelde me dat hij het via Osseforth Opleidingen Limburg had gehaald. Geweldige rijschool met zeer ervaren instructeurs. Niet voor niets hebben ze een score van 8,5 gemiddeld.  Aangezien mijn huidige rijschool mij niet kan vertellen wanneer ik ooit op mag voor het rijbewijs, en het me al meer dan genoeg geld heeft gekost, ga ik toch eens een proefles aanvragen bij de andere rijschool. Ik kon me inschrijven voor een proefles van 90 minuten, de kosten hiervan waren maar slechts €49,50.   JG

Het is me dan eindelijk gelukt!

De proefles was een les om nooit te vergeten. Heb nog nooit zo goed gereden met een aanhanger, en bovendien, wat een rustige instructeur. Na de proefles werd me verteld dat ik ongeveer 5 lessen nodig zal hebben, terwijl ik er al 15 bij de andere rijschool heb gehad! Was ik nu maar eerder overgestapt, had me heel wat geld en ellende kunnen besparen!  JG