Leuk, Spaans leren in Rotterdam

Wat ik altijd leuk vind om een taal te leren naar land waarheen ik op vakantie ga, in dit geval is dat Spaans leren Rotterdam. Maanden van tevoren begin ik dan aan een cursus om zo tijdens mijn vakantie in de eigen taal eten te kunnen bestellen. Zo ben ik al naar Griekenland geweest en heb dus ook de opleiding om Grieks te kunnen praten gevolgd. Deze keer gaat onze vakantie naar Spanje en hiervoor heb ik via Interlangues een Spaanse cursus gevonden. Gelukkig bestaat hier de mogelijkheid om zelf het tijdstip van de cursus aan te geven, bijvoorbeeld in de ochtend of in de avond. 

Wat een leuke taal, Spaans

De vakantie is al bijna in zicht en ik ben er bijna klaar voor. Ondertussen heb ik al meerdere lessen gevolgd en begin de Spaanse taal steeds beter onder de knie te krijgen. Door het volgen van het Spaans via Interlangues hier in Rotterdam begin ik zelf al een beetje Spaans te praten en te verstaan. Tijdens een kennismakingsgesprek heb ik mijn behoeften kenbaar kunnen maken waarom ik de Spaanse taal wilde leren. Hierop is de cursus aangepast. Wel moest ik het nodige lesmateriaal aanschaffen, deze bestaan uit een cursusboek en reader.