Leerzame rijles in Etten-Leur

Sinds kort heb ik rijles Etten-Leur. Deze lessen volg ik bij Soerin Rij-opleidingen en ik moet zeggen dat ik hier heel tevreden over ben. Natuurlijk is al het begin moeilijk en vooral mijn eerste les wil ik snel vergeten. Op die dag was het de allereerste keer dat ik zelf achter het stuur van een auto mocht zitten. Na de nodige uitleg van de zeer vriendelijke instructeur mocht ik de auto starten. Heel voorzichtig mocht ik gas geven en daar begon mijn eerste les. Helaas eindigde deze les ook na 10 meter toen ik met de auto de stoep op ging.  

Online inschrijven is mogelijk

Wanneer jij ook in deze regio woont en van plan bent om je rijles in Etten-Leur te gaan volgen, geef je dan online op voor deze lessen.

Mensen met faalangst en ADHD zij hier ook van harte welkom. De goed opgeleide instructeurs zorgen ervoor dat iedereen zich prettig voelt achter het stuur en zo de kneepjes van het rijden snel onder de knie krijgen. Tevens heb je de keuze uit verschillende lespakketten en zelfs spoed opleidingen. Bij deze lessen wordt de garantie erbij gegeven dat je in één keer slaagt. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan vergoeden zij het herexamen.