Ik vind het leuk om bezig te zijn om mijn werk. Ik ben heel ambitieus en ik zie veel mensen om mij heen die wel eens problemen hebben met de manier waarop ik met zij praat en ik vind het een stuk leuker om bezig te zijn met alles wat ik verder kan doen om het beste resultaat eruit te halen. Ik ben mijn hele leven al competitief en ik weet ook dat dit niet altijd de juiste eigenschap is en de meeste mensen hier niet heel goed mee om kunnen gaan, hoewel ik dit wel graag zou willen. Ik vind van mijzelf dat ik af en toe iets beter mijn best mag doen om ervoor te zorgen dat anderen het ook goed maken en het leuk vinden om beter om te gaan met mij. Ik ben echt iemand die alles recht voor zijn raap zegt. Ik organiseer ook meerdere evenementen en die vinden het dan wel eens moeilijk als ik heel hard zeg wat er beter moet. Om die reden zou ik graag ervoor willen zorgen dat anderen het ook fijn vinden om met mij te zijn en ik kan er ook van genieten als er meer mensen zullen zijn als ik iets organiseer. Ik vind het fijn om niet gezien te worden als iemand waar je lastig mee kan samenwerken en ik wil graag het optimale uit mijn leven halen en ik denk ook wel dat dit zeker mogelijk moet zijn. Daarom dat ik graag meer aandacht zou willen besteden aan alles wat de wereld te bieden heeft en ik denk ook dat dit zeker mogelijk zou moeten zijn. Ik wil de mensen om mij heen graag op een goede manier feedback geven en ik weet ook dat ik dit op dit moment nog helemaal niet kan. Ik wil dit graag aardig en op een goede manier opbouwen, hoewel ik nog niet zo goed weet hoe ik dit moet gaan doen. Een feedback training zal voor mij dus de manier zijn om dit te gaan leren. Ik weet ook dat feedback training heel dramatisch klinkt, maar ik heb van meerdere mensen gehoord dat een feedback training echt een hele goede manier kan zijn om het optimale uit jezelf te halen. Ik wil dus een feedback training om dit alles tot een succes te maken. Ik denk dat een feedback training via feedbackgeven.nl een goede manier zou zijn om dit te bereiken.

Een feedback training om anderen beter te vertellen wat zij beter zouden kunnen doen

Ik heb echt gemerkt dat mensen nu beter met mij kunnen samenwerken en dat mensen er minder moeite mee hebben om dit te faciliteren. Ik wil graag meer met de mensen om mij heen doen en ik weet ook wel dat dit mogelijk zou moeten zijn. Om die reden is het voor mij snel een uitgemaakte zaak of ik dit moet aanraden.

Vertellen wat je echt vindt

Ga naar feedbackgeven.nl voor:

  • Een goede manier om duidelijk te zijn
  • Alles over feedback
  • een beter mens

Veel plezier!