Een training persoonlijk leiderschap volgen

Omdat ik heel graag mijn persoonlijke kwaliteiten verder wilde gaan ontwikkelen ben ik een training persoonlijk leiderschap gaan volgen. Ik zou graag naar mezelf willen kijken op een dieper niveau en gerichter willen werken aan mijn persoonlijk functioneren. Mijn keuzes worden daardoor helderder en ik vergroot daarbij mijn invloed. Ik heb al veel aan mijn vaardigheden gedaan omdat ik dit belangrijk vind. Gedrag wordt voornamelijk bepaald uit jouw drijfveren. Om mijn gedragspatronen te veranderen moet ik meer inzicht krijgen in mijn eigen functioneren.  Ik ben als eerste daarmee aan de slag gegaan in mijn thuissituatie om de doelen effectiever te bereiken en mijn kwaliteiten op een hoger niveau te brengen.

Doeltreffende opleiding

De training persoonlijke leiderschap was een NLP cursus van tien dagen. Deze werd gehouden via het bedrijf 2Bloom te Tilburg. Met deze cursus heb ik veel geleerd. Ik heb nu meer inzicht in mijn persoonlijke gedragspatronen, ik ben in staat om betere keuzes te maken zowel in mijn privéleven als op het werk, Mijn visie als leider is beter ontwikkelt in de organisatie, ik ben nu meer in balans zowel geestelijk als lichamelijk, ik ben beter geworden in het opereren van mijn werk en ik kan beter mijn gedachtes los laten. Ik ben zeer tevreden over de coach die mij heeft begeleid.