Bij de rijschool nabij Nijmegen heb ik met plezier gelest

Rijschool Nijmegen (Wesseldijk) is de aanrader van vandaag. Omdat ik met erg veel plezier lessen heb gevold, kan ik dit een ieder aanrader die een rijbewijs wil gaan halen. Ikzelf heb mijn B rijbewijs net op zak, maar ook kun je hier uitstekend terecht voor het halen van een, brommer, motor, aanhanger, vrachtwagenrijbewijs noem het maar op. Evenals de daarbij horende theorie. 

De instructeur van deze rijschool kwam mij wekelijks ophalen bij mij thuis in Nijmegen. Hier kon ik direct achter het stuur plaatsnemen om mijn les te kunnen vervolgen. Wat zo prettig is aan deze verkeersschool, is dat je telkens dezelfde instructeur kunt verwachten. Hierdoor hoeven beide partijen niet om te schakelen. De instructeur wist op een gegeven moment wat ik lastig vond en dan werd hier extra aandacht aan gegeven. 

Rijschool Nijmegen

Verwacht een professionele manier van lesgeven

Wat ik met mijn bericht wil zeggen is dat je hier een zeer uitstekende kwaliteit in lesgeven kunt verwachten. Mensen uit mijn vriendenkring hebben ook bij Wesseldijk gelest. Ook zij hebben op een succesvolle wijze examen gedaan bij het CBR. Dus om eerlijk te zijn heb ik deze tip ook zomaar gekregen. Daarom wil ik dit dan zelf ook doorgeven door mijn bericht hier op dit blog achter te laten. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. De prijzen die hier worden gehanteerd zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk. Wanneer je ziet dat je ook een hoog slagingspercentage kunt verwachten dan weet je eigenlijk al genoeg toch?

Rijschool Nijmegen