Aanrader: Boot vertalingen

vertaalbureau-boot-logo-grijs

Op een vroege vrijdagmorgen kreeg ik meteen een opdracht op mijn tafel van mijn baas. Ik moest namelijk nieuwe teksten schrijven voor een klant. Die teksten moesten vervolgens vertaald worden naar het Engels. Zelf ben ik niet goed in deze taal en heb ik gevraagd of een collega dit kon doen. Zo kon ik weer een klusje van hem overnemen. Tevergeefs, mijn collega had het namelijk ook druk en kon mij niet helpen. Wel zei hij dat ik eens  bij Boot vertalingen een kijkje moest nemen.

Internetvertaalbureau-boot-logo-grijs

Op internet tikte ik ‘Boot vertalingen in’. Meteen stond het bedrijf bovenaan. Ik klikte vervolgens op het bedrijf, en zag precies wat ik wilde zien. Ze bieden namelijk de exacte diensten aan die ik ook zoek. De diensten van dit bedrijf heb ik bij mijn baas neergelegd. Mijn baas was dan ook zeer enthousiast, en wilde dat ik contact opnam met een van de medewerkers van het bedrijf. Hij wilde namelijk dat de opdracht voor een bepaalde datum klaar zou zijn.

Contactlogo_website_vertalingen

Het contact met het bedrijf verliep soepel. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en de medewerker van het bedrijf stond me netjes te woord. De medewerker wist duidelijk waar ze het over had en kon mij direct helpen met mijn vraag. Het was dan ook mogelijk om de opdracht voor een bepaalde datum af te krijgen. Overigens konden ze de opdracht ook meeleveren met dezelfde kwaliteit. Geweldig bedrijf! We raden ze zeker aan bij vrienden en familie.